Ing cetakan pembersih udara mobil
  • Air ProIng cetakan pembersih udara mobil
  • Air ProIng cetakan pembersih udara mobil

Ing cetakan pembersih udara mobil

Desain fungsi sing kuat, praktis lan praktis, umur panjang produk gaweyan apik, apik lan awet, ora gampang dirusak.
Proses polesan cermin permukaan ndhuwur cetakan lan proses cetakan injeksi kanthi kerjasama sing erat, supaya gloss permukaan produk kanggo nggayuh tekstur alami lan nyata.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Ing cetakan pembersih udara mobil

Peralatan pangolahan utama:gong komputer, kawat alon, mesin percikan, mesin percermin cermin, mesin penggilingan, mesin grinding lan peralatan liyane

Wangun perdagangan proses:kanggo proses pemrosesan

Merek:RAO FENG

Jinis proses:cetakan injeksi

Bahan:ABS HB

Lingkup bisnis:desain cetakan, riset cetakan lan pangembangan, manufaktur cetakan, cetakan injeksi, layanan integral perakitan.

 

1. Tampilan Gamelan

Nilai pengalaman desain cetakan sing dhuwur lan kontrol sing ketat kanggo proses cetakan injeksi bisa ngatasi masalah yen produk kasebut gampang dilelehake lan deform lan njamin rata lan tekstur produk.

2. Garis sing jelas lan apik

Pabrik cetakan apik, lumahing produk ing saben baris lan sudhut supaya jelas lan apik, radian lumahing dadi alami lan sejatine.

3. Rampung kaca ndhuwur ing permukaan

Proses polesan cermin permukaan ndhuwur cetakan lan proses cetakan injeksi kanthi kerjasama sing erat, supaya gloss permukaan produk kanggo nggayuh tekstur alami lan nyata.

4. Kontrol proses sing ketat

Ukuran proses cetakan injeksi dikontrol kanthi ketat kanggo njamin efek tekstur lengkap saka perakitan produk.

5. Materi sing digunakake ing produk

Bahan injeksi digawe saka bahan baku ABS HB buatan Taiwan, sing dijamin karo bahan baku berkualitas tinggi.

Desain fungsi sing kuat, praktis lan praktis, umur panjang produk gaweyan apik, apik lan awet, ora gampang dirusak

RAO FENG: Kekuwatan teknis level dhuwur kuwat, kita duwe kemampuan riset lan pangembangan independen

RAO FENG: Tim layanan purna jual sing kuat, supaya sampeyan ora kuwatir

Pembuatan cetakan kalebu:

1) Pelanggan nyedhiyakake gambar 3D / 2D, lan kita nggawe miturut gambar sing diwenehake dening pelanggan.

2) Pelanggan mung nyedhiyakake tampilan tampilan, kita ngrancang gambar 3D / 2D, lan banjur nggawe cetakan miturut gambar sing dikonfirmasi dening pelanggan.

Mangga wenehake babagan persyaratan sing disesuaikan kanthi rinci

Bahan: Bahan bahan - spesifikasi

Spesifikasi produk lan status panggunaan

Persyaratan Panggunaan sing Diarepake

Pesenan 50% saka jumlah nyata

Proses pangaturan cetakan:

Nganalisa proses mbentuk produk, struktur cetakan lan proses produksi. Mesthekake umur cetakan kanggo memenuhi persyaratane pelanggan.

Rancang struktur cetakan lengkap lan bagean pamrosesan, lan pasokake persyaratan perakitan lan proses proses cetakan injeksi.

Sadurunge mbukak cetakan, analisa cacat kualitas katon ing bagean plastik (kayata angka nyusut, lsp) utawa masalah struktur cetakan (kayata pamisahan permukaan, setelan gerbang, jaminan umur cetakan, lsp).

Tampilan cetakan: tampilan cetakan kudu dijamin bebas karat, tabrakan, cacat modul lan cacat liyane.

Transportasi cetakan: transportasi cetakan kudu diisi nganggo cetakan kunci, kemasan kasebut kuat lan bukti karat.

Informasi cetakan: nalika ngirim cetakan, nyedhiyakake set bagean saka cetakan cetakan lan bahan referensi pangopènan.

PEMBAYARAN & PENGIRIMAN

Tags Panas: Ing cetakan pembersih udara mobil, China, Customized, Wholesale, Suppliers, Buy, Quotation

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan