Omah > Babagan Kita

Babagan Kita

Profil Perusahaan

Dongguan Raofeng Plastic Products Co., Ltd. minangka pabrik pangolahan cetakan plastik sing kanthi profesional ngasilake cetakan panel keyboard notebook. Pabrik kasebut dununge ing Zona Industri Roma, Kutha Qingxi, Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong. Nduwe tim pamroses luwih saka 60 wong lan luwih saka 30 gong komputer / mesin percikan / mesin panggilingan / mesin penggilingan / mesin bubut / kawat lan peralatan pemrosesan presisi liyane, kanthi 90T nganti 470T mesin cetak injeksi Haitian lan 1 jalur perakitan.

Perusahaan kasebut duwe kekuwatan teknis sing kuat, nggabungake desain level tinggi lan talenta R&D lan teknik teknik lan bakat teknis sing trampil. Wis ngenalake piranti lunak desain lan pangembangan canggih kayata UG â… ¡lan Pro-E saka Amerika Serikat kanggo mujudake desain virtual lan pangembangan produk. Ngleksanakake manufaktur tangkas lan rekayasa mbalikke kanggo njamin kualitas produk lan nyepetake siklus cetakan. Nggawe metode nggawe cetakan modern adhedhasar integrasi teknologi, pangolahan kontrol angka minangka awak utama, lan proses mekanik biasa minangka suplemen.

Perusahaan iki duwe luwih saka sepuluh taun tim teknologi pemrosesan cetakan injeksi, kanthi peralatan produksi sing canggih, mode manajemen lanjutan, tim teknis tingkat tinggi lan pra-penjualan lan layanan purna jual sing sampurna, wis entuk kapercayan lan pangenalan anyar lan lawas pangguna

Perusahaan kasebut nduwe prinsip "ngupayakake kualitas sing apik, nyedhiyakake produk sing bisa dipercaya, memenuhi syarat pelanggan, lan ora nate mandhiri"; ngupayakake kabijakan kualitas "kualitas minangka jaminan regane, nggawe perusahaan sing regane dhuwur", supaya bisa entuk "dadi profesional Visi" plastik presisi kanggo nyediakake solusi komprehensif marang para pemasok "nggawe upaya sing ora bisa ditindakake.


kauntungan perusahaan

Proses pangaturan cetakan:

Nganalisis proses cetakan produk, struktur cetakan lan proses manufaktur. Priksa manawa umur cetakan cocog karo syarat para pelanggan.

Desain struktur cetakan lengkap lan bagean pamrosesan, lan pasang syarat majelis lan persyaratan proses cetakan injeksi.

Analisis kanthi lengkap babagan cacat kualitas plastik ing bagean plastik (kayata nyusut, lsp) utawa masalah struktur cetakan (kayata pamisahan permukaan, setelan gerbang, jaminan umur cetakan, lsp) sadurunge mbukak cetakan kasebut.

Tampilan cetakan: Tampilan cetakan kudu ora ana karat, benjolan, utawa cacat modul sing ora lengkap.

Transportasi cetakan: Transportasi cetakan kudu dilengkapi piring clamping, bungkus kasebut kukuh lan tahan karat.

Informasi cetakan: Sanalika nalika cetakan dikirim, kasedhiya bagean lengkap cetakan sing nganggo bagean lan bahan referensi pemeliharaan.

Bisnis: desain cetakan, pangembangan cetakan, manufaktur cetakan, cetakan injeksi, nggabungake layanan gaya.