Departemen Mould

Dongguan Raofeng Plastic Products Co., Ltd. minangka pabrik pangolahan cetakan plastik sing kanthi profesional ngasilake cetakan panel keyboard notebook. Pabrik kasebut dununge ing Zona Industri Roma, Kutha Qingxi, Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong. Nduwe tim pamroses luwih saka 60 wong lan luwih saka 30 gong komputer / mesin percikan / mesin panggilingan / mesin penggilingan / mesin bubut / kawat lan peralatan pemrosesan presisi liyane, kanthi 90T nganti 470T mesin cetak injeksi Haitian lan 1 jalur perakitan.