Babagan awake dhewe

Dongguan Raofeng Plastic Products Co., Ltd. minangka pabrik pangolahan cetakan plastik sing kanthi profesional ngasilake cetakan panel keyboard notebook. Pabrik kasebut dununge ing Zona Industri Roma, Kutha Qingxi, Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong. Nduwe tim pamroses luwih saka 60 wong lan luwih saka 30 gong komputer / mesin percikan / mesin panggilingan / penggiling / mesin bubut / kawat lan peralatan pemrosesan presisi liyane, kanthi 90T nganti 470T mesin cetak injeksi Haitian lan 1 jalur perakitan. Perusahaan kasebut duwe kekuwatan teknis sing kuat, nggabungake desain level tinggi lan talenta R&D lan teknik teknik lan bakat teknis sing trampil. Wis ngenalake piranti lunak desain lan pangembangan canggih kayata UG â… ¡lan Pro-E saka Amerika Serikat kanggo mujudake desain virtual lan pangembangan produk. Ngleksanakake manufaktur tangkas lan rekayasa mbalikke kanggo njamin kualitas produk lan nyepetake siklus cetakan. Nggawe metode nggawe cetakan modern adhedhasar integrasi teknologi, pangolahan kontrol angka minangka awak utama, lan proses mekanik biasa minangka suplemen. Perusahaan duwe luwih saka sepuluh taun teknologi teknologi cetakan injeksi, kanthi peralatan produksi canggih, mode manajemen canggih, tim teknis tingkat dhuwur lan pra-penjualan lan layanan purna jual sing sampurna, wis entuk kapercayan lan pangenalan pangguna anyar lan lawas. Perusahaan kasebut nduwe prinsip "ngupayakake kualitas sing apik, nyedhiyakake produk sing bisa dipercaya, memenuhi syarat pelanggan, lan mboten nate mungkasi munggah "; ngupayakake kabijakan kualitas "kualitas minangka jaminan regane, nggawe perusahaan sing regane dhuwur", supaya bisa entuk "dadi profesional Visi" plastik presisi kanggo nyediakake solusi komprehensif marang para pemasok "nggawe upaya sing ora bisa ditindakake.

Enquiry Kanggo Pricelist

Warta

Pambuka produk plastik rumah tangga

Pambuka produk plastik rumah tangga

01 20,2021

Plastik minangka senyawa polimer, umume dikenal minangka plastik utawa resin, sing polimerisasi kanthi tambahan utawa ko......

Waca Luwih
Pambuka produk plastik elektronik PC

Pambuka produk plastik elektronik PC

01 20,2021

Utamane digunakake ing industri perakitan kaca, industri mobil lan elektronik, industri listrik, banjur komponen mesin i......

Waca Luwih
Bahan sing dibutuhake kanggo nggawe cetakan plastik kanggo keperluan rumah tangga

Bahan sing dibutuhake kanggo nggawe cetakan plastik kanggo keperluan rumah tangga

01 20,2021

PP Biasa asring digunakake ing gantungan jas injeksi cetakan, kursi, kursi, tong, kranjang, dolanan, alat tulis, perleng......

Waca Luwih